PRP Kliniken

Hudföryngring med PRP

Tänk på allt dina händer utsätts för. Nya möten, kalla vinterdagar – alla de ytor och ting de kommer i kontakt med. Det är inte så konstigt att händerna är ett av de områden där typiska ålderstecken som linjer och pigmentförändringar uppkommer tidigt. Trots att händerna ständigt visas och säger mycket om din ålder glöms de ibland bort.

PRP är en kraftig dos av kroppens mest läkande och stimulerande ämnen. Behandlingen sätter igång de processer som motverkar åldrande och korrigerar därigenom hudens vanligaste ålderstecken, helt utan kirurgi. PRP förbättrar således den övergripande hudkvalitén men suddar även ut och läker specifika problem. Behandlingen är helt naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används.

100% naturligt. 100% ofarligt. 100% dig själv.

BESÖK NORDICHAIR.SE FÖR PRISINFORMATION

Rynkor

När vi åldras förlorar huden sin spänst och blir tunnare vilket leder till uppkomsten av rynkor och linjer.  Vår hud består till 70% av kollagen, ett protein som har direkt koppling till utseende och åldrande. Kvalitén på kollagenet försämras och nyproduktionen minskar ju äldre vi blir. PRP aktiverar de processer som stimulerar kollagenproduktion och cellförnyelse. Resultatet blir en slätare hy med mer volym och lyster.

Pigmentering

Solen är den största anledningen till hudens åldrande, där graden av känslighet beror på hudtyp och vanor. Kraftig exponering under lång tid med återkommande skador framkallar uppkomsten av rynkor och pigmentförändringar. Solens UV-strålar orsakar nedbrytning av kroppens kollagen och elastin samt signalerar till pigmentcellerna att bilda nytt pigment. Pigmentförändringar visar sig som mörka fläckar vilket leder till ett ojämnt intryck på huden. PRP verkar effektivt mot sådana typer av hudskador på grund av dess läkande effekt djupt nere i cellerna.

Lyster

En frisk och klar hudton är ett ideal som de flesta eftersträvar idag. PRP handlar inte bara om att korrigera specifika problem utan om att förbättra den övergripande hudkvalitén. Behandlingen verkar effektivt mot en torr, matt hy som förlorat sin ungdomliga lyster.

BOKA EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Obligatoriskt fält