PRP Kliniken

KONSULTATION

Konsultationen är en avgörande och central del i samtliga av våra behandlingar. Alla människor har olika individuella förutsättningar, vad som passar dig behöver inte alltid passa någon annan.

Det är viktigt för oss att du som kund ges möjlighet att få berätta om dina önskemål i lugn och ro och få veta vad som är medicinskt möjligt utifrån givna omständigheter. Allt går inte att åstadkomma och det är en självklarhet för oss att kommunicera eventuella begränsningar i förväg samt om det finns möjligheter till alternativa behandlingar. Tillsammans går vi går igenom bakgrund, behov och förväntat resultat.

Även ekonomi spelar en stor roll och under konsultationen går vi igenom priserna för de aktuella behandlingarna. Vår praktiska erfarenhet och teoretiska kunskap gör att vi kan rekommendera vad som är lämpligt i varje enskilt fall. Däri ligger vår styrka, och din trygghet.

På Nordic Hair Clinic är konsultationen alltid kostnadsfri då det är en viktig start på vårt samarbete och inte något som får bortprioriteras. Du är alltid välkommen att kontakta oss för frågor som rör någon av våra behandlingar eller mer generella frågor kring kroppen och PRP.

BOKA EN KOSTNADSFRI KONSULTATION

Obligatoriskt fält

Vilka möjligheter det finns och vilka lämpliga alternativ som passar dig som kund går vi igenom under vår konsultation. Oavsett om du kommer till oss för din hy eller ditt hår går vi igenom bakgrund, behov och förväntat resultat. Vi kommer genom en diskussion fram till vilken behandlingsmetod och upplägg som passar just dig. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi avgöra vad som passar i varje enskilt fall. Däri ligger vår styrka, och din trygghet.

Anmäl dig för en fri konsultation med formuläret ovan, eller hör av dig till oss direkt på [email protected] eller telefonnummer 08-20 00 18.